banner137
banner25

3 kaçak boğularak öldü!

Avrupa’ya yasa dışı yollardan kaçarak Meriç nehrini geçmek isteyen göçmenlerden 3’ü şişme botlarının aşırı yükten dolayı alabora olması nedeniyle boğularak yaşamını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre gece yarısı İpsala ilçesi Yenikarpuzlu beldesi Meriç nehri kıyısına gelen Pakistan uyruklu kaçaklar burada hazırladıkları şişme bot ile Yunanistan’a geçme girişiminde bulundular.Botun fazla yük ve hareketten dolayı devrilmesiyle suya düşen 8 kişilik göçmen grubundan 3’ü boğularak yaşamını yitirirken 5 kişide kurtarıldı.

Olay yerine gelen Hudut Birlikleri ve Jandarma ekipleri ilk etapta arama yaparak kayıp kişilere ulaşmaya çalıştı.Daha sonra ise AFAD ekipleri araştırma yaparak başka kişiler olup olmadığını kontrol etti.Boğulan 3 kişi çıkartılırken diğer 5 kişi ise Enez ve Keşan Devlet Hastanesine sevk edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30