banner78
banner25

Eren birlik ve beraberlik çağrısı yaptı!
 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısını Mehmet Eren Başkanlığında ETSO Meclis Salonunda toplanarak tamamladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Mehmet Eren terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimiz için Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Eren, 7 Haziran’dan sonra terörün tekrar yüzünü gösterdiğini belirterek, şöyle devam etti: “Bugün bir kez daha bu kürsüden seslenmek istiyoruz; Hep birlikte Ülkemizin birlik bütünlüğünü, huzur ve istikrarını bozmaya yönelik terörü bir kez daha lanetliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, şehitlerimizin kederli ailelerine ve güvenlik güçlerimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Eren, son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğuna işaret ederek, “Birlik beraberliğimizi bozmadan, el ele vererek bunun mücadelesini hep birlikte vermeliyiz. Ardı ardına gelen şehit haberleri hepimizi üzüntüye boğdu. En kısa sürede, ülke olarak refaha kavuşmayı ve şehit haberlerinin sona ermesini temenni ediyorum. Aynı acıların bir daha yaşanmaması temennisi ile yaşamını yitiren şehitlerimizi saygıyla anıyorum” diye konuştu.

Ülkemizin yeniden seçim atmosferine girdiğini söyleyen Eren,”Bütün bu gelişmeler iş dünyasını ve ekonomik piyasaları çok yakından ilgileniyor. Türkiye’nin sağduyusunu kaybetmeden bu süreçten çıkmasını temenni ediyoruz” dedi.

ETSO Olağan Meclis toplantısı gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, Meclis Başkanı Mehmet Eren toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30