banner137
banner25

Kendini vurdu!

1 Murat Mahallesi Güngör Mazlum caddesinde gece yarısı meydana gelen bir olayda bir kişi kendini av tüfeği ile vurarak yaşamına son vermek istedi.

Edinilen bilgiye göre Yiğit N.(23) Ufuk Sitesi A blok zemin katta ayrıldığı kız arkadaşı konusundan dolayı tartışmaya başladı.Yaşadığı sorun ve sıkıntılardan dolayı ev tüfeğini karın boşluğuna dayayan genç,bir el ateş ederek yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan genç tedavi altına alındı.Olayın şokunu yaşayan babası ise polislerle uzun süre ambulans içinde bulunan oğlunu görme mücadelesi verdi.Alkollü babayı yatıştırmak ise yine polislere düştü.Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken,olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30